Valitse sivu

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kierrätysvalmennus 2022

15.11.2022 17:00 - 18:00

Salpakierto Oy tarjoaa asukkailleen lajitteluaiheisen webinaarisarjan

Salpakierto Oy:n palvelutehtäviin kuuluu kierrätysvalmennuksen toteuttaminen toimialueensa asukkaille. Kierrätysvalmennuksella motivoidaan asukkaita kestävään kuluttamiseen, jätteen määrän vähentämiseen ja oikeanlaiseen jätteiden lajitteluun niiden syntypaikalla. Koronapandemian myötä sähköiset viestintäkanavat ovat tulleet merkittävään rooliin myös kierrätysvalmennuksen tuottamisessa.

Salpakierto Oy järjestää vuoden 2022 aikana seitsemän maksutonta webinaaria, jotka on tarkoitettu kaikille kierrätyksestä ja lajittelusta kiinnostuneille. Tunnin mittaiset webinaarit käsittelevät lajittelua eri teemoista käsin ja niistä voi valita juuri itseään kiinnostavan aiheen tai osallistua jokaiseen helposti kotoa käsin.

Webinaarien lisäksi kierrätysvalmennusta tuotetaan asukkaille erilaisissa neuvonta- ja yleisötilaisuuksissa, puhelimitse, erilaisten neuvonta-aineistojen ja -kampanjoiden muodossa, netissä sekä sosiaalisessa mediassa.

Osallistu lajitteluaiheiseen webinaariin

Askarruttaako kuinka kahvipaketti tulisi lajitella, tai mitä hyötyä lajittelusta ylipäätään on? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saa nyt vastauksen helposti kotoa poistumatta osallistumalla Salpakierto Oy:n tarjoamaan maksuttomaan webinaariin.

Teams-webinaari on interaktiivinen online-seminaari, jossa osallistujilla on mahdollisuus webinaarin aikana myös lähettää lajitteluaiheisia kysymyksiä, mikäli lajitteluhaasteeseesi ei webinaarissa löydy vastausta.

Webinaareihin ei ole etukäteisilmoittautumista. Osallistumislinkki löytyy osoitteesta salpakierto.fi/neuvonta/osallistu lajitteluaiheiseen webinaariin

Kierrätysvalmennus webinaarit 2022:

  • to 20.1. klo 17-18 – kuinka tunnistan ja mihin palautan sähkölaitteet ja vaaralliset jätteet
  • ke 23.2. klo 17-18 – biojätteen ja puutarhajätteiden lajittelu
  • ti 29.3. klo 17-18 – lajittelu haltuun
  • to 22.9. klo 17-18 – mitä jätteille tapahtuu
  • ke 19.10. klo 17-18 – lajitteluasemille tuotavat jätteet
  • ti 15.11. klo 17-18 – lajittelu haltuun
  • ma 12.12. klo 17-18 – joulunajan jätteiden lajittelu

TERVETULOA MUKAAN!

Salpakierto Oy on 10 kunnan omistama osakeyhtiö, joka vastaa yhdyskuntajätehuollon palvelutehtävistä omistajakuntiensa alueella. Tehtäviin kuuluu jätteiden vastaanotto, käsittely, kierrätys ja hyödyntäminen sekä jätehuollon kehittäminen ja jäteneuvonta. Yhtiö kuuluu Lahden kaupunkikonserniin. Toimialueella yhdyskuntajätteen hyödyntämisaste on lähes 100 %. salpakierto.fi

Tiedot

Päivämäärä:
15.11.2022
Aika:
17:00 - 18:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://salpakierto.fi/neuvonta/osallistu%20lajitteluaiheiseen%20webinaariin/

Tapahtumapaikka

Webinaari

Järjestäjä

Salpakierto Oy
Puhelin
03 871 1710
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto