Valitse sivu

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Maailman suurin varhaiskasvatuksen vanhempainilta

4 syyskuun 17:50 - 19:15

Opetushallitus järjestää Maailman suurimman varhaiskasvatuksen vanhempainillan nyt jo neljättä kertaa. Tänä vuonna tapahtumassa keskitytään siihen, miten lasten matemaattisen ajattelun kehittymistä voidaan edistää leikin, oivaltamisen ja oppimisen ilon kautta tavallisissa arkipäiväisissä asioissa ja tilanteissa.

Aika: keskiviikko 4.9.2024 klo 17.50-19.15
Paikka: Howspace-alusta

Tule mukaan seuraamaan ohjelmaa ja osallistumaan keskusteluun! Tilaisuuteen ovat tervetulleita varhaiskasvatuksessa olevien lasten vanhemmat ja huoltajat sekä varhaiskasvatuksen koko henkilöstö ja myös huoltajat, joiden lapselle varhaiskasvatus on tulevaisuudessa ajankohtaista. Vanhempainilta on hyvä tilaisuus vaihtaa kokemuksia muiden vanhempien ja huoltajien kanssa. Tapahtuman tallenne on katsottavissa 13.9.2024 saakka.

Tapahtumaan pääset kirjautumaan Howspacessa. Kirjautuessa saat sähköpostiisi osallistumislinkin Howspace-alustalle, jossa illan ohjelmaa voi seurata. Kirjautumisen jälkeen pääset myös vastaamaan vanhempainillan ennakkokysymyksiin ja osallistumaan keskusteluun. Katso lisätiedot ohjelmasta ja kirjautumisohjeet Opetushallituksen tapahtumakalenterista.

Osallistumisohjeet 

Tiedot

Päivämäärä:
4 syyskuun
Aika:
17:50 - 19:15
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://www.oph.fi/fi/tapahtumat/2024/maailman-suurin-varhaiskasvatuksen-vanhempainilta-492024

Tapahtumapaikka

Howspace-alusta