Valitse sivu

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ruokahävikin vähentäminen, biojätteen lajittelu sekä kompostoinnin hyödyt kiinteistöillä

13.9.2023 12:00 - 13:00

Salpakierto Oy:n palvelutehtäviin kuuluu kierrätysvalmennuksen toteuttaminen toimialueensa asukkaille. Kierrätysvalmennuksella motivoidaan asukkaita kestävään kuluttamiseen, jätteen määrän vähentämiseen ja oikeanlaiseen jätteiden lajitteluun niiden syntypaikalla eli kotona. Lisäksi annetaan ohjeita jätehuollon järjestämiseen ja siihen liittymiseen.

Salpakierto Oy toteuttaa vuoden 2023 aikana maksuttomia livelähetyksiä, jotka on tarkoitettu kaikille kierrätyksestä, lajittelusta ja jätehuollossa tapahtuvista muutoksista kiinnostuneille. Tunnin mittaiset livelähetykset ovat eri teemoilla ja niistä voi valita juuri itseään kiinnostavan aiheen tai osallistua jokaiseen. Valmennukset järjestetään joko Teams-alustalla tai livelähetyksenä Facebookissa tai YouTubessa. Valmennuksia ajantasaisista lajitteluohjeista tarjotaan ensimmäistä kertaa nyt myös englannin ja venäjän kielellä.

-Vieraskielistä lajitteluneuvontaa on meiltä kovasti toivottu ja nyt voimme iloksemme sitä toteuttaa yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa. Toivottavasti mahdollisimman moni alueemme asukas löytää tiensä myös englannin- ja venäjänkielisten livelähetystemme pariin, sanoo Salpakierto Oy:n viestintäpäällikkö Hanna Bergman.

Livelähetyksissä osallistujilla on mahdollisuus lähetyksen aikana lähettää lajitteluaiheisia kysymyksiä.

Koulutuksiin ei ole etukäteisilmoittautumista.

Osallistumislinkit löytyvät osoitteesta salpakierto.fi

Kierrätysvalmennuksen livelähetykset 2023:

  • ke 13.9. klo 12-13 – Ruokahävikin vähentäminen, biojätteen lajittelu sekä kompostoinnin hyödyt kiinteistöillä (Facebook-live)
  • ti 17.10. klo 17-18 – Energiajätteen keräys loppui, mitä nyt? Miten lajittelen jatkossa energiajätteeseen kuuluneet jätteet? (YouTube-live)
  • ke 15.11. klo 12-13 – ajantasaiset lajitteluohjeet englanniksi (Teams webinaari)
  • to 16.11. klo 12-13 – ajantasaiset lajitteluohjeet venäjäksi (Teams webinaari)

Livelähetysten lisäksi kierrätysvalmennusta tuotetaan asukkaille erilaisissa neuvonta- ja yleisötilaisuuksissa, puhelimitse, erilaisten neuvonta-aineistojen ja -kampanjoiden muodossa, netissä sekä sosiaalisessa mediassa.

Tiedot

Päivämäärä:
13.9.2023
Aika:
12:00 - 13:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Facebook-live

Järjestäjä

Salpakierto Oy
Puhelin
03 871 1710
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto