Info-tilaisuudet Lahdessa sijaisvanhemmuudesta kiinnostuneille

04.09.2018 - 05.09.2018
Info-tilaisuudet Lahdessa sijaisvanhemmuudesta kiinnostuneille
4.9. ja 5.9. klo 16-18
Paikka: Lahden kaupunginkirjasto, Kirkkokatu 31, Lahti

Valtakunnallisella Ajoissa kotiin sijaisvanhempien tiedotus- ja rekrytointikampanjalla etsitään jälleen sijaisvanhempia, jotka ”osaavat tehdä makaronilaatikkoa, uskaltavat leikkiä ja haluavat halata”. Kampanjan ajankohta on 1.-16.9.2018.

Tänä vuonna kampanjan teema on ”Turvallisuus tuntuu sydämessä”. Kampanjan teema on suora sitaatti Pesäpuu ry:n Salapoliisitoimintaan osallistuneilta, sijaisperheisiin sijoitetuilta lapsilta, jotka ovat pohtineet turvallisuuteen liittyviä asioita.

Ajoissa kotiin -kampanjaa koordinoi Perhehoitoliitto ry, joka on alueellisten sijaisvanhempien ja perhehoitajien yhdistysten kattojärjestö. Perhehoitoliitto myös ylläpitää sijaisvanhemmaksi.fi-sivustoa, joka tarjoaa tietoa sijaisvanhemmuudesta.

Päijät-Hämeen perhehoito osallistuu kampanjaan järjestämällä kaksi info-tilaisuutta Lahden kaupunginkirjaston pop-up-tilassa tiistaina 4.9. ja keskiviikkona 5.9. klo 16-18. Paikalla on työntekijöitä ja perhehoitajia kertomassa sijaisvanhemmuudesta ja vastaamassa kysymyksiin.

Tervetuloa!

Järjestäjä: Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut/ perhehoito www.facebook.com/paijathameenperhehoito

MUOKATTU
14.08.2018