Tarjouspyyntö: Vuositarjoukset 2020-2022

tekninen toimiala

raksaKärkölän kunta pyytää puitejärjestelyperiaatteella seuraavia 2020-2022 voimassa olevia vuositarjouksia:

  • Kunnan kiinteistöjen ja osahuoneistojen kunnossapidon rakennustekniset-, sähkö-, maalaus-, LV- ja IV-työt sekä metallityöt.
  • Työkoneet (traktorikaivurit, kaivinkoneet, pyöräkuormaajat, kuorma-autot, painehuuhteluautot, tiehöylät, vesakkoleikkurit ym.) Lisälaitteet on hinnoiteltava tai ilmoitettava niiden sisältyvän perushintaan. Koneen työskennellessä tuntivuokralla maksetaan täysi tuntivuokra vain vuokrakoneen käyttöilmoituksen mukaiselta teholliselta työajalta. Teholliseksi työajaksi ei lueta koneen huolto- ja korjausaikaa, ruokataukoja tai koneen työmaalta puuttuvien työvarusteiden hakuun kuluvaa aikaa.
  • Rakennustarvikkeet.
  • Sora- ja murskelajikkeet

Osatarjoukset hyväksytään. Myöhässä jätettyjä tarjouksia ei käsitellä.

Tarjous tulee tehdä rakennustarvikkeita ja sora- ja murskelajikkeita lukuun ottamatta kunnan laatimalle tarjouslomakkeelle, jonka saa Kärkölän kunnanvirastolta (Virkatie 1, 16600 Järvelä) tai tästä linkistä.

Tarjous tulee toimittaa osoitteella Kärkölän kunta, Virkatie 1, 16600 Järvelä 16.12.2019 klo 12.00 mennessä suljetussa kirjekuoressa tai sähköpostitse kirjaamo(a)karkola.fi. Tarjoukseen merkki ”Vuositarjous”.

Tarkemmat tiedot ja lomakkeet

Muokattu
29.11.2019