Valitse sivu

Kärkölän kuntaan on valmisteilla ympäristöministeriön rahoittama ilmastosuunnitelma, jonka on määrä ohjata kunnan päästövähennystoimia ja kokonaiskestävyyttä seuraavien vuosien ajan. Ilmastosuunnitelmien valmistelua tehdään yhteistyössä kuuden muun Päijät-Hämeen kunnan kanssa ja työtä koordinoi Päijät-Hämeen liitto. Valmis ilmastosuunnitelma on määrä viedä kunnanvaltuuston hyväksyttäväksi loppuvuodesta 2024.

Osana ilmastosuunnitelmien valmistelua halutaan saada tietoa kunnan asukkaiden ja vapaa-ajanasukkaiden tekemistä arkisista ilmastovalinnoista sekä kuulla heidän ajatuksiaan ja toiveitaan kunnan tekemälle ilmastotyölle. Käy vastaamassa lyhyeen verkkokyselyyn 4.8.2024 mennessä alla olevasta linkistä ja anna äänesi kuulua Kärkölän ilmastotyössä.

https://link.webropolsurveys.com/S/5052F4708B88EB80