Valitse sivu

Kärkölän kunta sai 14.6.2024 Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselta myönteisen päätöksen lain maaseudun kehittämisen tukemisesta rahoituskaudella 2023–2027 (1325/2022) mukaisesta hanketuesta.

ELY-keskus myöntää hanketukea Kärkölän syötävän hyvät kylät – ruokamatkailuhankkeelle. Tukea myönnetään 64 800 euroa (Euroopan unionin osuus + valtion osuus). Hankkeen hyväksytty rahoitus on yhteensä 81 000 euroa. Kiitos kehitysmyönteisyydestä ELY-keskus ja Päijänne-Leader ry!


Liity mukaan Kärkölän syötävän hyvät kylät -ruokamatkailuhankkeeseen!

Hei kärköläläinen ruoka-/matkailualan toimija tai yhdistystoimija!

Haluaisitko olla mukana rakentamassa jotain todella erityistä? Haluaisitko olla osa matkaa, joka ei ainoastaan tarjoa ruokaa, vaan myös tarinoita ja yhteisöllisyyttä? Nyt sinulla on mahdollisuus tähän, liittymällä mukaan Kärkölän Syötävän hyvät kylät -ruokamatkailuhankkeeseen!

Hankkeemme pyrkii edistämään paikallisen ruokakulttuurin tunnettuutta ja matkailua alueellamme. Haluamme tukea paikallisia tuottajia, yrityksiä ja ravinnon tarjoajia sekä houkutella matkailijoita vierailemaan alueellamme. Samalla tavoitteenamme on vahvistaa kyläyhteisöjä ja luoda kestäviä, houkuttelevia paikkoja asua ja vierailla.

Mitä tämä tarkoittaa sinulle? Se tarkoittaa, että saat ainutlaatuisen tilaisuuden vaikuttaa oman kyläsi kehitykseen ja samalla vahvistaa sen elinvoimaa. Tarjoamme sinulle tuen, ohjauksen ja mahdollisuuden verkostoitua paikallisten toimijoiden kanssa. Lisäksi saat näkyvyyttä niin sosiaalisessa mediassa kuin paikallisissa tapahtumissamme ja markkinoinnissamme.

Tässä vielä muutamia etuja, jotka saat liittymällä mukaan:

  • Mahdollisuus osallistua hankkeen kehittämiseen lähes kahden vuoden ajan
  • Verkoston tuen ja yhteistyön paikallisten toimijoiden kanssa
  • Asiantuntijoiden ohjauksen ja sparrauspäivät liiketoimintasi kehittämiseksi
  • Näkyvyyttä eri kanavissa, kuten sosiaalisessa mediassa, verkkosivuillamme ja tapahtumissamme

Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta olla mukana rakentamassa jotain merkityksellistä ja herkullista! Liity mukaan ja auta meitä luomaan uusi ruokamatkailureitti, joka vie vieraat läpi Kärkölän herkkujen ja tarinoiden.

Hankkeen osallistumismaksu 150-200 € yrityksille. Hinta riippuu osallistujamäärästä, tavoitteena yli 10 osallistujaa.

Jos haluat kuulla lisää, tavata tai liittyä mukaan, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Odotamme innolla yhteistyötä kanssasi!

Lisätietoja: Natalie Kuokkanen, viestintäassistentti, Kärkölän syötävän hyvät kylät hankepäällikkö, 044 770 2149, natalie.kuokkanen(a)karkola.fi