Valitse sivu

Toteutamme seinäkalenterin vuodelle 2025. Teemana on tällä kertaa Kodit, pihat ja puutarhat. Kuvan tulee olla Kärkölästä (kuvaajan ei tarvitse olla kärköläläinen) ja se voi olla sisä- tai ulkokuva. Mikäli kuvassa on ihmisiä tai yksityisiä tiloja/kiinteistöjä, tulee kuvaajalla olla lupa kuvan julkaisuun. Lähetä mieluiten alkuperäinen, käsittelemätön kuva; sosiaalisen median tileiltä (esim. Facebook ja Instagram) ladattujen kuvien resoluutio ei riitä painotuotteeseen.

Raati valitsee kalenteriin päätyvät kuvat ja jokaisen kuvan yhteyteen tulee kuvaajan nimi. Kuvista ei makseta korvausta ja niiden oikeudet säilyvät kuvaajalla. Kuvia käytetään vain vuoden 2025 kalenterissa, jollei kuvaajan kanssa toisin sovita.

Nimeä kuvatiedostosi nimelläsi: Etunimi_Sukunimi. Jos lähetät useampia kuvia, niin lisää nimeen numero (max. 10 kuvaa/kuvaaja).

Lähetä kuvasi 30.9.2024 mennessä osoitteeseen karkola.kunta (a) gmail.com. HUOMIOI osoite (gmail.com, ei karkola.fi) + muuta (a) tilalle @-merkki.