Valitse sivu

Vesimittarien ja putkistojen lämmöneristys kuntoon

Pakkanen on kiristynyt reippaasti, joten viimeistään nyt on syytä varmistaa vesimittarin ja kiinteistön putkistojen lämmöneristys. Veden jäätyessä mittari ja putket voivat haljeta, aiheuttaen pahimmassa tapauksessa vesivahingon.

Jos vesimittari on sisällä, varmista että se on lämmitetyssä tilassa. Jos mittari sijaitsee ulkona (esimerkiksi vanhassa vesikaivossa), varmista että mittarin päällä on riittävästi eristettä ja sillä on tarpeen vaatiessa lisälämmitys. Erityisesti huomiota kannattaa kiinnittää kiinteistöihin, joissa ei vakituisesti asuta (esimerkiksi kesämökit).

Mikäli havaitset mittarissa vuodon tai haluat lisätietoa, ota yhteyttä vesihuoltolaitokseen.

Yhteystiedot:
Miikka Kippola, 044 770 2019, miikka.kippola(a)karkola.fi
Vesihuoltolaitoksen laitosmestari (työaikana ma-pe klo 8-15)
Päivystäjä (työajan ulkopuolella): 044 770 2201