Valitse sivu

Kärkölän kunta palkitsi 18.2.2023 Lahden Seurahuoneella järjestetyssä Päijät-Hämeen urheilugaalassa petanqueseura Riemukaaren vuoden 2022 urheilutekopalkinnolla. Palkinnon vastaanottivat Pie Lahti, Mikko Lahti ja Markus Sohlman. Palkinnon luovutti kunnan liikuntatoimikunnan puheenjohtaja Topias Rauhamaa. Palkinnon myöntämisperusteita ovat seuraavat: Riemukaari saavutti vuoden 2022 aikana petanquen seurajoukkueiden Suomen mestaruuden sekä sijoittui toiseksi yleisessä Suomen mestaruusarjassa.

Kärköläläisseurueen tunnelmakuvaus juhlasta: ”Urheilugaalassa oli suurta urheilujuhlan tuntua. Gaalassa palkittiin monipuolisesti maakunnan liikunnan ja urheilun puurtajia. Ohjelma oli näyttävää, näimme upeita laulu- ja tanssiesityksiä. Saimme myös nauttia maukkaan Seurahuoneen keittiön valmistaman juhlaillallisen. Tunnelma gaalassa oli rento ja mukaansatempaava.”

Urheilugaala 2023
Pie Lahti, Mikko Lahti ja Markus Sohlman
Urheilugaala 2023
Kaikki juhlassa palkitut urheilijat ja urheiluvaikuttajat