Valitse sivu

Olipa yrityksesi kasvuvaiheessa tai vaikeassa taloustilanteessa, saat asiantuntijoiltamme aina yksilöllisesti räätälöidyn tilannekartoituksen ja ratkaisuehdotukset. Myös pienempien yritysten kannattaa hyödyntää maksuttomia palvelujamme; tarjoamme mahdollisuuksia muun muassa liiketoiminnan kehittämiseen ja kansainvälistymiseen.

Muutosturvapalvelumme auttaa yritystäsi myös vaikeina hetkinä. Ota yhteyttä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, jolloin voimme helpommin löytää ratkaisuja. Yli 20 henkilöä työllistävien yritysten tulee ilmoittaa muutosneuvotteluista TE-toimistolle. Autamme sinua huolehtimaan henkilöstöstäsi esimerkiksi YT-neuvotteluiden aikana. Asiantuntijamme ovat yhteydessä irtisanottuihin ja parhaassa tapauksessa uudet työpaikat löytyvät jo ennen kuin työttömyys ehtii alkaa.

Uudistunut uutiskirje palvelee erityisesti yrittäjien ja työnantajien tarpeita. Kerromme ajankohtaiset aiheet työelämästä ja työhallinnosta, saat vinkit tulevista rekrytapahtumista ja mitkä palveluistamme auttavat juuri sinua.