Valitse sivu

Kiinnostaako pyörämatkailun ja ekologinen liikkuminen? Haluaisitko oppia tuntemaan pyörämatkailijan asiakastarpeet ja saada lisää tietoa siitä, millaisia taloudellisia vaikutuksia pyörämatkailulla on todettu olevan? Pohditko, miten kehittää menestyviä tuotteita ja palveluita pyörämatkailun kasvaville markkinoille? Etsitkö uusia näkökulmia luontomatkailuun, tai haluatko muuten vain tulla mukaan verkostoitumaan ja ideoimaan uutta matkailupalvelutuotantoa Päijät-Hämeeseen?

Tervetuloa LAB ammattikorkeakoulun ja PHLU:n yhteisen Pyörämatkailijan Päijät Häme hankkeen järjestämään työpajaan keskiviikkona 19.01.2022 klo 9.00 15.15. Tilaisuus järjestetään Teamsin välityksellä.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille pyörämatkailun kehittämisestä kiinnostuneille toimijoille Päijät Hämeessä ja sen ympäristössä. Erityisesti mukaan kannattaa tulla yritystoimijoiden, jotka haluavat saada tietoa pyörämatkailun markkinatilanteesta ja asiakastarpeista sekä oppia kehittämään mahdollisimman hyvät menestyksen edellytykset omaavia tuotteita ja palveluja fillarilla liikkuville asiakkailleen. Myös muut kuin yritystoimijat ovat tervetulleita mukaan; parhaat tuotteet ja palvelut luodaan yhteistyöllä, jossa juuri sinun ideasi saattaa olla arvokas!


Tilaisuudessa hankkeemme vieraana on pyörämatkailun kehittämisen parissa ansioitunut Ellare Oy:n tiimi. Ilmoittauduthan mukaan tästä viimeistään 09.01.2022.

Katso työpajan ohjelma tästä.

Lisätietoja: Päivi Tommola, projektipäällikkö, Pyörämatkailijan Päijät Häme hanke, paivi.tommola@lab.fi, +358 44708 5159