Valitse sivu

Koronarokotukset ilman ajanvarausta jatkuvat Lahden Triossa 10.8.2021 lähtien täydellä teholla.

Tiistaista perjantaihin rokotuspisteelle voi ajanvarauksetta jälleen tulla hakemaan ensimmäisen koronarokotteen kello 15.00–19.30. Myös tulevana viikonloppuna piste on avoinna lauantaina kello 10.00–17.30 ja sunnuntaina kello 11.00–17.30. 

Menneenä viikonloppuna rokotuksessa kävi 440 

Menneenä viikonloppuna rokotuksen ilman ajanvarausta haki 440. Lauantai ja sunnuntai saivat kumpikin yhtä suuren suosion rokotettujen määrällä mitattuna. 

 – Selvästi walk in -rokotuspisteelle on kova kysyntä. Jatkamme rokotusten tarjoamista tavoittaaksemme nimenomaan alle 40-vuotiaita, joilta rokotukset vielä puuttuvat, toteaa johtajaylilääkäri Tuomo Nieminen. 

Perusterveet 12-15-vuotiaat saavat rokotuksen enssijaisesti kouluterveydenhuollosta. Rokotusten alkamisesta tiedotetaan erikseen. Jos 12-15-vuotiaalla on omat pankkitunnukset, hän voi varata ajan sähköisesti. Toisen tiedoilla ei aikaa saa varata. 10.8.2021 alkaen myös tämä 12-15-vuotiaiden ikäryhmä voi käydä Trion walk in -rokotuspisteellä, joka kuitenkin voi olla ruuhkainen varsinkin walk in -rokotuspisteen avautuessa. 

www.paijat-sote.fi