Valitse sivu

Petri Kutinlahti on aloittanut Kärkölän Yhtenäiskoulun rehtorin virassa 1.8.2021. Edellisinä lukukausina hän toiminut Lahden perusopetuksessa yläkoulun apulaisrehtorina ja alakoulun rehtorina. Pääosan työurastaan hän on tehnyt erityisluokanopettajana. Kutinlahti on työskennellyt yläkoulussa Lahdessa, sekä yksityisen lastensuojelun puolella Heinolassa. Hänellä on myös työuraa suomalaisessa kansainvälisessä koulussa Dohassa (Qatarissa) parin vuoden ajalta.

Vapaa-ajalla Kutinlahden perheen liikunnallinen elämäntapa vie usein vaikkapa juoksemaan, pyöräilemään tai hiihtämään kahden alakouluikäisen lapsen ja vaimon kanssa. Syksyisin metsästysharrastus tuo hänet myös Kärkölän metsiin hirvi- ja peurajahtiin.

Kutinlahti odottaa jo mielenkiinnolla koulun alkua ja sitä, että pääsee tekemään koulun henkilökunnan kanssa yhteistyötä, sekä yhdessä kehittämään asioita eteenpäin lasten ja nuorten opetuksen ja kasvatuksen eteen. Samoin yhteistyö huoltajien ja muiden yhteistyötahojen kanssa on aina mielenkiintoista, kun koulu ja kuntakin vaihtuu. Kutinlahti toteaa:

’’Tämä on myös minulle oppimisprosessi, sillä jokaisella koululla on oma kulttuurinsa ja tapansa tehdä asioita.’’

Yhteystiedot: Petri Kutinlahti, rehtori, 044 770 2134, petri.kutinlahti@karkola.fi