Valitse sivu

Hämeen TE-toimiston toimipaikoissa voi asioida taas normaalien aukioloaikojen puitteissa.

Aulapalvelut on avattu kaikissa toimipaikoissamme 10.8.2020. Aulapalveluissa asiakkaita opastetaan työnhakuun liittyvissä kysymyksissä, ohjataan sähköisten palveluiden käytössä sekä vastaanotetaan asiakirjoja. Pyydämme kuitenkin asiakkaitamme asioimaan jatkossakin ensisijaisesti verkossa tai puhelimitse jos se on mahdollista.

Pyrimme mahdollisimman hyvin turvaamaan sekä asiakkaidemme että henkilöstömme turvallisuuden ja siksi huolehdimme erityisen hyvin puhtaudesta ja hygieniasta tiloissamme.

Toimipaikkojen aulapalvelut ovat auki seuraavasti:

  • Lahti ja Hämeenlinna arkisin klo 9-16
  • Riihimäki ja Forssa maanantaista torstaihin 9-12 ja 13-16. Perjantaisin suljettu.

Lahden palvelutorille palataan näillä näkymin syyskuun alussa ja Ohjaamoiden päivystykset saataneen käyntiin samaan aikaan.

Ajanvarauksella varatut tapaamiset hoidetaan puhelimitse, videoyhteydellä tai henkilökohtaisesti. Asiakas saa aina selkeän tiedon tapaamisen toteuttamistavasta tapaamiskutsussa.

Ohjaavia ja valmentavia palveluita on saatavilla edelleen verkossa. Paikat syksyn verkkovalmennuksiin ja webinaareihin ovat nyt varattavissa. Yleistä tietoa koronatilanteen vaikutuksista TE-palveluihin löytyy valtakunnallisilta sivuiltamme.