Kärkölä siistiksi

23.05.2017 08:00 - 22:00
Kärkölä siistiksi
Siivoustalkoot
Paikka: koko kunta

Tempauksen tavoitteena on yleisen viihtyvyyden ja esteettisyyden lisääminen omassa kunnassamme yhteisöllisyyden ja osallisuuden kautta. Haastamme kaikki huolehtimaan kyseisen päivän aikana oman toimintaympäristönsä tai kotinsa ja sen lähialueen kadun varsien ja julkisivun siivoamisesta.

Roskapusseja ja siivoushanskoja saa noutaa klo 10-15 välisenä aikana Kahvikammari Kalle & Aleksandran eteisestä (Virkatie 1). Kadun varrelta kerätyt roskat voi jättää roskapusseissa kadun varteen Järvelän keskustan alueella, Mäntsäläntiellä (lautatarhalle asti) ja Järveläntiellä (kirkon parkkipaikalle asti) tämän kartan mukaisesti. Kunnan tekninen toimi huolehtii roskasäkkien kuljettamisesta kaatopaikalle seuraavan päivän aikana.

Kerätyt roskat voi myös lajitella S-Marketin takana olevan kierrätyspisteen keräysastioihin.

Toiminnassa ovat tällä hetkellä mukana:

  • Kärkölän Yhtenäiskoulu
  • Kärkölän Koiraharrastajat ry
  • Kärkölän tekninen toimi
  • Kärkölän etsivä nuorisotyö ja hyvinvointikoordinaattori

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

Sanna Nevalainen, etsivä nuorisotyö, 044 770 2173
Petra Nevalainen, hyvinvointikoordinaattori, 044 770 2212

Mukaan voit ilmoittautua myös FB-tapahtumassa. FB-tapahtumasivulla voit myös jakaa omia ideoitasi/ajatuksiasi, miten haluaisit omalta osaltasi/omalla panoksellasi talkoopäivään osallistua.

Olitpa sitten yrityksen, yhdistyksen, seuran jäsen tai ihan vaan tavallinen kuntalainen, tule mukaan yhteiseen toimintaan ja kantamaan kortesi kekoon asuinkuntamme viihtyvyyden lisäämiseksi! Päivän aikana ohjelmassa voi olla myös jotain yhteishenkeä kohottavaa ohjelmaa, kuten talkookahvia, musiikkia tms. Kaikki riippuu MEISTÄ!

MUOKATTU
16.05.2017